100 Doların altındaki En İyi Medya Merkezi Mini PC

• William Charles
reklâm

Medya merkezi PC'leri pratik değildi; pahalı, tam boyutlu bir masaüstünü TV'nize bağlamanız gerekiyordu. Mini-bilgisayar Smashes Girişe yönelik tüm engelleri aşın, küçük boyutlu ve düşük maliyetli.

100 doların altındaki en iyi medya merkezi uygulamalarını çalıştıran kaliteli mini PC'leri alabilirsiniz (en iyi medya akış çubukları).

İster Windows, Linux ya da Android çalıştıran birini istiyorsanız, 100 $ altında en iyi seçeneklerden beşini bulmak için araştırma yaptık. PC almak istemeniz durumunda, ancak bankayı kırmak istemiyorsanız, şimdi tam zamanı!

1. Kanguru Mobil Masaüstü

Kanguru MD2B Mobil Masaüstü Bilgisayarı (Intel Atom, 2 GB RAM, 32 GB eMMC) Kanguru MD2B Mobil Masaüstü Bilgisayarı (Intel Atom, 2 GB RAM, 32 GB eMMC) Şimdi Satın Al Amazon'da

Üzerine fırlattığın her şeyi halledebilecek Windows tabanlı bir mini bilgisayar istiyorsan, tüm hesaplar Kangaroo Mobil Masaüstü'nü kalenin kralı olduğuna işaret ediyor. Fiziksel boy açısından, daha sonra alacağımız bazı stick PC'lerden biraz daha büyük, ancak sizi kandırmasına izin vermeyin. Boyutları 0,52 "x 3,17" x 4,88 "dır, bu aslında bir akıllı telefondan çok daha büyük olmadığı anlamına gelir! Ve bunu telafi etmek için yarım kilonun altında!

Aynı zamanda, oldukça ciddi özelliklerle doludur, özellikle de sadece 100 doları geri alacağını düşündüğünüzde. İşte başlık altında bulacağınız şey:

• Intel Atom X5-Z8500 1.44 GHz işlemci
  • 32GB dahili depolama
  • Intel HD Grafik
  • Bluetooth 4.0
  • Dahili batarya 4 saate kadar güç kablosu olmadan çalışacak
  • parmak izi okuyucu

İncelemeler içeride ve herkes Kangaroo'nun PC'sinden oldukça memnun görünüyor. TomsGuide'deki millet 9/10 olarak verdi “Teknolojinin en iyi pazarlıklarından biri olan bu 99 dolarlık Windows 10 mini bilgisayar, sağlam performansı bir dizi benzersiz özellik ile birleştiriyor… ” PC Mag, 5 üzerinden 4 veriyor “bir monitörü, HDTV'yi veya hatta bir iPad'i Windows 10 PC'ye dönüştüren eşsiz bir cihazdır.”

2. Matricom G-Box Q²

G-Box Q², biraz daha büyük form faktörüne sahip başka bir mini bilgisayardır. En büyük fark işletim sistemidir, çünkü Android TV için Windows 10 ile işlem yapacaksınız..

Bu belirli cihazı Android TV alanındaki kalabalıktan öne çıkaran şey, işletim sisteminin açık olduğu derecedir. Google Play Store'a tam erişime sahip olduğundan, medya yürütme uygulamaları indirmekten (Netflix, Hulu, vb.) Oyun oynamaya kadar hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz. Yaratıcılar ayrıca, her türlü medya tüketimi için gerçekten sağlam kılan Kodi ile çalışmanın (Kodi / XBMC'yi nasıl yapılandıracağınız) söz verdiğini vaat ediyor.

Özellikleri oldukça sağlam. Bir göz atın:

• Amlogic s812 Dört Çekirdekli 2 GHz işlemci
  • Mali-450 okta çekirdekli 3D iGPU
  • 16GB dahili depolama
  • Android Lolipopu 5

Orada bunun için eleştirel bir sürü inceleme yok, ancak kullanıcı yorumları katı, Amazon üzerinden 2000'in üzerinde 4 yıldız derecelendirmesi var. Bir Android mini PC istiyorsanız, bu kesinlikle en esnek gibi görünüyor ve özellikleri 100 $ altında bir miktar için oldukça etkileyici.

3. Lenovo IdeaCentre Çubuk 300 Bilgisayar

Lenovo Ideacentre Çubuk 300 PC Mini Masaüstü (Intel Atom Z3735F, 2 GB RAM, 32 GB HDD + 32 GB SSD, Windows 10) 90F2000CUS Lenovo Ideacentre Çubuk 300 PC Mini Masaüstü (Intel Atom Z3735F, 2 GB RAM, 32 GB HDD + 32 GB SSD, Windows 10) 90F2000CUS Amazon'da Satın Alın

PC üreticileri söz konusu olduğunda, Lenovo, pazardaki en saygın markalardan biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar veya bu durumda, PC'ler ister isterse, şirket kart boyunca oldukça sağlam cihazlar sunma eğilimindedir..

Lenovo IdeaCentre Stick 300 için, bir Amazon Fire Stick'ten veya orijinal bir Chromecast'ten çok daha büyük olmayan oldukça güçlü bir Windows PC alıyorsunuz. Doğrudan bir TV'nin HDMI portuna takılır ve bir USB 2.0 portunun yanı sıra ek yerel depolama için microSD yuvasına sahiptir. Daha fazla bağlantı noktası için her zaman bir USB hub'ını buna bağlayabilirsiniz (elektrikli olan en iyisidir).

Eski Atom işlemcisi Kangaroo Mobil Masaüstü ile daha az karşılaştırılabilir olmasına rağmen, buradaki özellikler diğer pek çok stick PC'yle (Voyo V2 gibi) oldukça karşılaştırılabilir.

• Intel Atom Z3735F 1.33 GHz İşlemci
  • 32GB dahili depolama
  • Wi-Fi ve Bluetooth desteği
  • Teknede grafik

İncelemelere gelince, WindowsCentral diyor ki:, “Genel olarak, 99 $ 'dan IdeaCentre Stick 300 hakkında şikayet etmek gerçekten zor.” Google’ın kullanıcı incelemesi platformunda 4.2 yıldızlı, Amazon’da 3.9 puanlıdır. Hemen hemen her şekilde, daha ucuz olması dışında, Intel Compute Stick ile aynı!

4. Azulle Kuantum Erişim Mini PC Stick

Quantum Access Windows 10 Mini Bilgisayar Çubuğu, Intel Baytrail-T (Dört Çekirdekli) Z3735F 1.33GHz, 2GB / 32GB Quantum Access Windows 10 Mini Bilgisayar Çubuğu, Intel Baytrail-T (Dört Çekirdekli) Z3735F 1.33GHz, 2GB / 32GB Hemen Al Amazon'da

Bütçede biraz daha aşağıya inerken, Azulle Quantum Access Mini PC Stick'e sahibiz. Özellikleri listelediğimde, Lenovo IdeaCentre ile oldukça ciddi benzerlikler gördüğünüzden emin olabilirsiniz. Onlar özdeş.

Ancak Quantum Access ile fiyattan 10 dolar kazandınız, ancak daha tanınabilir Lenovo marka adını kaybettiniz. Teknik olarak, hem bunun hem de Lenovo'nun piyasaya çıkış fiyatı 130 dolar, ancak zamanla fiyatlar düştü ve Kuantum Erişimi değer açısından ortaya çıktı.

Yukarıda belirtilen özelliklere bir göz atın: (Lenovo’dan farklı oldukları noktaları kalınca yazdım):

• 1.33 GHz Atom Z3735F İşlemci
  • 32GB dahili hafıza
  • Bluetooth ve Wi-Fi
  • Teknede grafik

Şuna bakar mısın, hiçbir şey kalın değil! Dediğim gibi, temelde kaputun altındakiyle aynılar..

İncelemelere gelince, aslında MakeUseOf için Kuantum Erişimi hakkında yazdım ve oldukça beğendim! Genel izlenim: “Sadece basit bir akış cihazından daha fazlasını istiyorsanız, Quantum Access Mini PC Çubuğu şiddetle tavsiye edilir..” 7/10 oy verdim.

5. Ahududu Pi 3

Dünyada ahududu pi'den daha çok tanınan bir mini bilgisayar var mı? Yukarıdaki cihazlara göre daha fazla müdahaleye ihtiyaç duyar (bir işletim sistemi ve tüm bu iyi ürünleri yüklemeniz gerekir), ancak bunun bedelinin üçte biri kadardır (Windows PC'lerde verilirse, bunun için biraz para ödersiniz) lisans).

En yeni Ahududu Pi, özellikle düşük maliyetli olduğunu düşündüğünüzde, oldukça sağlam özelliklerle geliyor:

• 1.2GHz 64-bit dört çekirdekli ARMv8 İşlemci
  • 1GB RAM
  • 4 USB bağlantı noktası
  • Bluetooth ve Wi-Fi
  • Yerleşik depolama yok, microSD kart yuvası

İncelemeler gelince, PC Mag 4/5 verir ve diyor, “Kablosuz bağlantının tanıtılması ve önceki yinelemesinde performansın artması Raspberry Pi 3 Model B'yi daha geniş bir yelpazedeki projeler için uygun kılar - ve yine de sadece 35 $ 'a mal olur.” Android Otoritesi diyor ki, “Şimdiye kadar bir Pi almadıysanız, o zaman gerçekten bir tane almak için daha iyi bir zaman olmadı..”

En İyi Mini PC Nedir??

Almak için çok şey var ha? Kısacası, Windows'lu bir mini PC istiyorsanız En İyi Mini PC: Windows, Android veya Chrome OS ile HP, Intel ve Daha Fazlası En İyi Mini PC: Windows, Android veya Chrome OS ile HP, Intel ve Daha Fazlası Daha küçük bir bilgisayar ister misiniz? Mini-PC'yi kontrol edin. Son teknolojik gelişmeler bilgisayarları hiç olmadığı kadar küçük hale getirdi. Ve yavaş yavaş eski moda masaüstlerini değiştiriyorlar. En iyi 10 modelimiz var. Kanguru Mobil Masaüstü'nü almalısınız. En küçük form faktörüne ihtiyacınız varsa, Quantum Access stick ile gidin (sadece 10 $ daha ucuz olduğu için). Marka isimleri önemliyse, Lenovo’yu edinin..

Tinkerers, Pi ile git, ama sınırlarını aklından çıkar ve hepsini yürürlüğe sokmak için bazı engellerin üzerinden atlamaya hazır ol.

Ve son olarak, Android'i istiyorsan, Matricom G-Box Q² ile git. Özellikli tek Android cihaz olmasına rağmen, aynı zamanda 100 doların altında piyasadaki en özellikli cihazdır. Bununla birlikte, kendi işletim sisteminizi kurmaktan hoşlananlar için, Remix OS 2.0, Android tabanlı, Windows için Gerçek ve Android Tabanlı bir Alternatif: Remix OS 2.0 Windows için Gerçek, Android tabanlı bir Alternatif: Remix OS 2.0 görüntü.

Henüz no comments

Modern teknoloji hakkında basit ve uygun fiyatlı.
Modern teknoloji dünyasında rehberiniz. Her gün bizi çevreleyen teknolojileri ve araçları nasıl kullanacağınızı ve Internet'te ilginç şeyleri nasıl keşfedeceğinizi öğrenin.